Fodboldskole 2018 07-02-2018

Fodboldskole 2018

Der bliver masser af muligheder for at træne både teknik og tempo, når Sulsted IF holder fodboldskole fra den 2. juli 2018.

Tilmeldingen er åben, og det er med at være vaks på tasterne, hvis man vil sikre sine børn en plads.

 

På fodboldskolerne bliver den almindelige træning nemlig krydret med nye og anderledes øvelser som f.eks. Løbeskoling.

Målet er at få et legende element ind i træningen og sikre mange boldberøringer, så deltagerne både har det sjovt og bliver dygtigere til fodbold.

 

Se mere på:  https://www.dgi.dk/arrangementer?aktivitet%5B%5D=1139&region%5B%5D=1213&arrangementstype%5B%5D=1121&query=sulsted

 

Miniskolen er for 5-8 årige, 2. juli – 4. juli 2018 (3 dage fra 9-14)

 

Maxi skolen er for 8-15 årige 2. juli – 6. juli 2018 (5 dage fra 9-15)

 

På gensyn

Sulsted IF - Ungdomsfodbold

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STANDERHEJSNING 

MICRO:

Søndag d. 18 Marts kl. 10.00 i Tylstrup ( Der er standerhejsning i alle tre byer, man vælger den by man bor i)
U5PD
U6PD
U7PD
U8PD
​U9PD


Kære medlemmer af Tylstrup fodbold ungdom.

TUI  ungdom afløses af TSV 

Fra den 1. januar 2018 omfatter klubsamarbejdet Tylstrup, Sulsted og Vestbjerg ungdom,- og  Idrætsforenings fodboldafdeling.

TSV bliver det nye navn på samarbejdet, hvilket består af de tre byers forbogstaver.

Formålet med samarbejdet er at fastholde de unge i at have sunde interesser og give dem mulighed for en aktiv fritid i en organiseret klub.

I TSV vil alle årgange have de bedste forudsætninger for at kunne stille hold, så alle spillere i samarbejdet, uanset spillemæssigt niveau, har det sjovt og møder udfordringer til træning og i kamp.

Vi vil have glade og tilfredse spillere, som kan fastholdes gennem hele ungdomsforløbet. Dette med det henblik på at de unge overgår til seniorafdelingerne i de respektive klubber.

Samarbejdet gør det muligt at samle træner/leder erfaring for mikro- og ungdomsarbejde, således at resurser og kompetencer i området er samlet. Vi vil gerne opnå, at der blandt alle spillerne er et godt kammeratskab, så det bliver en styrke og en samlende funktion i vores lokalområde.

Med samarbejdet vil der fortsat være fodbold i alle tre byer, idet de yngste forbliver i deres hjemby, mens de ældste fordeles på alle tre anlæg.

Der er nedsat et TSV-udvalg, som fremover vil lægge linjen for klubsamarbejdet, hvor alle tre klubber er repræsenteret. 

​Kontingenten indbetales i den by hvor man bor, så har man tidligere som bosat i Tylstrup betalt kontingent i SVIF, skal man fra denne sæson indbetale i TUI.


Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet.


TSV-udvalget

Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening | Vestergaardsgade 5 | 9382 Tylstrup | Tlf.: 25266140 | CVR: 20766514